مراحل انجام امور اداری مربوط به اساتید مدعو

۰۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۴ کد : ۲۳۳۴ اخبار و اطلاعیه ها

قابل توجه اساتید گرامی:

موارد ذیل به منظور آشنایی و راهنمایی اساتید محترم با امور اداری  مربوط به اساتید مدعو

( به ترتیب اهمیت ) تهیه گردیده است:

1 -  دریافت فایل رزومه از طریق سایت واحد دماوند و پس از تکمیل، نسبت به ارسال آن تا قبل از انجام مصاحبه علمی

2 -  انجام هماهنگی لازم با مدیر محترم گروه در خصوص تعیین زمان برگزاری مصاحبه علمی

3 -  انجام مصاحبه علمی

4-  ارسال مدارک مورد نیاز قسمت کارگزینی اساتید مدعو به آدرس پست الکترونیکی این قسمت ( مدارک مورد نیاز و آدرس پست الکترونیکی این قسمت در سایت واحد-قسمت کارگزینی اساتید مدعو-مدارک مورد نیاز موجود می باشد).

5 -  مراجعه به قسمت کارگزینی اساتید مدعو پس از دریافت ایمیل تاییدیه ( همراه داشتن اصل آخرین مدرک تحصیلی و دو قطعه عکس پرسنلی در هنگام مراجعه ضروری است ).

6 -  دریافت برگه تأییدیه مصاحبه علمی از قسمت کارگزینی اساتید مدعو و مراجعه به قسمت حراست ( طبقه 4 ساختمان اداری )

7 -  تکمیل فرم های مربوط به قسمت حراست - دریافت تأییدیه حراست و ارائه آن به قسمت کارگزینی اساتید مدعو

8 -  دریافت کد داخلی واحد دماوند ( Username ) سامانه سیدای واحد دماوند

9 - تماس با قسمت برنامه ریزی آموزشی واحد جهت ثبت دروس مربوطه (  39- 76301226 داخلی 2319) - ( دفتر قسمت برنامه ریزی واقع در ساختمان اداری - طبقه اول می باشد )

10 -  تماس با قسمت امتحانات واحد ( 39- 76301226 داخلی 2234 و 2233 ) جهت دریافت رمز عبور سامانه سیدای واحد (دفتر اداره امتحانات واحد واقع در طبقه دوم ساختمان اداری می باشد)

11 -  مراجعه به سایت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس  https://sahem.iau.ir/  قسمت ورود اساتید حق التدریس  جهت ثبت درخواست شناسه تدریس ( پس از ورود به پورتال خود در سایت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی می بایست قسمت های مشخصات فردی - مشخصات تحصیلی - آپلود مدارک را  تکمیل نموده و در نهایت گزینه درخواست شناسه تدریس را انتخاب نمائید).

نکات قابل ذکر در خصوص امتحانات :

الف ) اساتید محترم می بایست پس از دانلود فرم طرح سوال از طریق پورتال خود نسبت به طرح سوال دروس مربوطه اقدام نموده و سپس حداکثر یک هفته قبل از شروع امتحانات پایان ترم، شخصاً نسبت به تحویل برکه طرح سوال به قسمت امتحانات واحد اقدام نمایند

ب) اساتید محترم می بایست حداکثر 5 روز پس از برگزاری امتحان درس مربوطه نسبت به ثبت نمرات آن درس و تأیید نهایی آن اقدام نمایند.

ج) پس از ثبت نمرات دانشجویان در سایت واحد  حداکثر 1 ماه پس از آن نسبت به تحویل برگه های پاسخنامه دروس مربوطه به قسمت امتحانات واحد اقدام نمایند.

* نکته : با توجه به حساسیت رمز عبور اساتید، لطفاٌ در حفظ و نگهداری رمز عبور خود عنایت نموده و از در اختیار قرار دادن آن به افراد جدا خودداری فرمائید.

در خصوص آپلود مدارک ( جهت دریافت شناسه تدریس سازمان مرکزی ) دارا بودن شرایط ذیل اجباری است :

الف) تصویر می بایست بصورت افقی باشند

ب) حداکثر حجم تصاویر 400 کیلو بایت باشد

ج)تصاویر خوانا و قابل رویت باشند

د)دارای کیفیت مناسب باشند

12 – جهت انجام امور مربوط به تغذیه و دریافت کارت تغذیه ( در صورت تمایل ) به قسمت صدور گواهی ( طبقه 2 ساختمان اداریجناب آقای تسلیمی ) مراجعه شود.

13 -  مراجعه به امور مالی اساتید ( سرکارخانم دانائی - طبقه 3 ساختمان اداری ) جهت ارائه شماره حساب سیبای بانک ملی و بیمه

14 – در خصوص امور ایاب و ذهاب ( اطلاع از مسیر سرویس های ایاب و ذهاب واحد ) با مسئول امور نقلیه واحد ( جناب آقای باباخانی  - شماره تماس  09124209050) هماهنگی لازم صورت پذیرد.

( ۲ )

نظر شما :