مدارک مورد نیاز ( جدید )

۰۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۱ کد : ۱۴۳۲ اخبار و اطلاعیه ها

قابل توجه اساتید مدعو جدید الورود

اساتید محترم مدعو جهت ثبت مشخصات و تکمیل پرونده لازم است در قسمت  کارگزینی حق التدریس، از طریق وب  سایت اساتید مدعو واحد دماوند (  به آدرس : http://kam.damavandiau.ac.ir )  فرمهای درج شده را تکمیل و به انضمام مدارک مورد نیاز به آدرس  ایمیل   Kargozini.damavand@gmail.com ارسال نمایند. لازم به ذکر است تشکیل پرونده اساتید محترم جدید الورود فقط از طریق آدرس فوق امکان پذیر می باشد  وبا توجه به اینکه انعقاد قرارداد منوط به برابر اصل شدن مدارک می باشد ، لذا ضروری است اساتیدمحترم مدعو در تاریخ تعیین شده برای مصاحبه در واحد حضور داشته و اصل مدارک (اصل آخرین مدرک تحصیلی ،اصل شناسنامه خود و همسر در صورت تاهل ،اصل کارت پایان خدمت و رزومه علمی و اصل حکم هیات علمی در صورت  عضویت هیات علمی در واحدهای دیگر  )را به همراه داشته باشند .

مدارک مورد نیاز

1 - تصویر تمام صفحات شناسنامه

2- تصویر کارت ملی(پشت و رو)

3- کپی کارت پایان خدمت یا معافیت(برای آقایان)

5-تصویر مدرک همه مقاطع تحصیلی  ( برای دانشجویان مقطع دکترا ارائه گواهی نامه موفقیت در امتحان جامع ) در 2 نسخه

6-تصویر ریز نمرات مقاطع تحصیلی(در صورت امکان ارائه)

7-تکمیل تمامی صفحات فرم ها (دانلود و تکمیل فرمهای درج شده و ارسال به آدرس پست الکترونیکی کارگزینی اساتید مدعو)

8-همراه داشتن تصویر تمام صفحات شناسنامه ،تصویر کارت ملی،تصویر کارت پایان خدمت برای آقایان)،تصوصیر شناسنامه همسر ،1قطعه عکس 4*3 در تاریخ مصاحبه و تحویل به اداره حراست جهت اخذ تایید نهایی و انعقاد قرارداد.

9--ارائه تصویر برابر با اصل حکم هیات علمی (در صورت عضویت هیات علمی دانشگاههاالزامی است)

10 - تکمیل و ارسال فرم رزومه ( قسمت فرم ها- در وب سایت کارگزینی اساتید مدعو  http://kam.damavandiau.ac.ir    )قبل از انجام مصاحبه علمی به آدرس پست الکترونیک قسمت کارگزینی اساتید مدعو

11- در صورت داشتن سابقه تدریس، ارائه سوابق تدریس مقاطع آموزش عالی(سوابق پس از فارغ التحصیلی مقطع فوق لیسانس)

12- تصویر مجوز تدریس از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برای مدرسان گروه معارف  ، ارائه گواهی های معتبر کسب رتبه در مسابقات ، داوری و یا حفظ قرآن مجید.

*توجه: انجام مصاحبه علمی با هماهنگی مدیر گروه ،  و اخذ تاییدیه دفتر حراست واحد جهت انعقاد قرارداد الزامیست. *

*لازم به ذکر است که اساتید فاقد شناسه تدریس سازمان مرکزی تنها در صورت دریافت شناسه سازمان مرکزی تا قبل از شروع نیمسال تحصیلی مجوز تدریس در نیمسال آتی را خواهند داشت.*

( ۵ )

نظر شما :